Ballon
Colosseum

Reka Onderhoud is ooit gestart met het maken van badkamers en keukens. We kunnen dus wel zeggen dat we hierin ruimschoots ervaring hebben.

Het brengt nogal wat aanpassingen met zich mee om een badkamer te verbouwen maar het resultaat mag er dan ook zijn als hij klaar is. Samen maken we afspraken over de verbouwing en wat mogelijk is.

U bent natuurlijk vrij om uw nieuwe badkamer aan te schaffen waar u maar wilt. Maar in onze showroom in Rucphen kunt u, tegen voordelige prijzen, sanitair en toebehoren kopen van een topkwaliteit.  

Samen met een in badkamer gespecialiseerde verkoper stelt u uw badkamer samen van tegels tot kranen. Alles wat u nodig heeft is hier te krijgen. Als u alles heeft uitgezocht wordt er samen met u een 3D tekening in kleur gemaakt. U kan dan meteen zien hoe de badkamer eruit komt zien en eventueel nog dingen aanpassen of veranderen.

Vergeet niet om de afmetingen van uw badkamer mee te nemen naar de showroom.

U kunt via het contactformulier het adres opvragen van de showroom of contact opnemen met Reka onderhoud via de contactgegevens op de website.